Toastmaster

Toastmaster

Kies uit onze exclusieve collectie van ceremoniemeester jassen, broeken en accessoires. Al onze ceremoniemeester kostuums zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit stoffen om de duurzaamheid te waarborgen.

 • 7 Product(en)
 • Bekijk alle producten

Bekijken:

3 4 

 • Dobell smoking overhemd, opstaande boord, marcella voorkant
 • Dobell Rokkostuum Marcella Vest
 • Marcella strik (voorgestrikt en ongestrikt)
 • Marcella strik, ongestrikt
 • Formele schoenen, lakleder in zwart
 • Zwarte moderne lakleren schoenen
 • Dobell smoking overhemd, standaard boord, marcella voorkant
 • Je hebt 7 van 7 producten bekeken
{Vorige

7 varor funna | Sida 1 av 1

}Volgende

Toastmaster

Een Toastmaster is iemand die op een feest verantwoordelijk is voor het brengen van toasts, het introduceren van belangrijke gasten of sprekers en het doen van officiële aankondigingen. U treft de persoon ook aan in openbare gelegenheden zoals het casino of bij de rode loper. Degene die een dergelijke rol invult, hoort hiervoor speciaal en onderscheidend te zijn aangekleed.

Gelegenheden voor een toastmaster kostuum

Het opvallende toastmaster kostuum is geschikt voor feestelijke gelegenheden in de avond. Het is dan ook ongebruikelijk om dit pak overdag te dragen. U draagt het toastmaster kostuum uitsluitend als u op het feest de rol van ceremoniemeester krijgt toebedeeld. De betreffende kleurstelling zorgt ervoor dat u in die hoedanigheid door de gasten wordt herkend en dat zij direct op de hoogte zijn van uw leidende positie.

Toastmaster kostuum

Een kostuum dat een toastmaster voor zijn rol draagt, bestaat uit de volgende kledingstukken:

 • Rode wollen Toastmaster Slipjas
 • Zwarte pantalon
 • Smoking overhemd met opstaand boord
 • Rokkostuum vest
 • Ongestrikte of voorgestrikte vlinderdas
 • Formele laklederen zwarte schoenen

Rode jas

De rode wollen Toastmaster slipjas is ideaal voor toastmasters op verschillende formele gelegenheden, zoals bruiloften en partijen. De jas met zes prachtige gouden alloy knopen wordt altijd open gedragen. Uw postuur valt in het kostuum op en daarom is het van groot belang dat u zich tijdens het dragen comfortabel en gemakkelijk voelt.

Vest van toastmaster

Onder de rode jas draagt u een mooie witte vest van pique, een soort katoen. Dit vest heet rokwit en heeft een opstaand boord met twee witte punten. Hier overheen valt de rode jas en deze dient de juiste lengte te hebben. Let er dan ook op dat de jas niet te kort is. Bij het staan met gestrekte armen, vallen de mouwen net over uw polsen. Als u vervolgens gaat zitten of uw armen buigt, mag de stof niet onnodig gaan rekken. Dit zijn twee belangrijke indicatoren om te bekijken of de jas voor u de juiste maat heeft.

Pantalon

De broek van een ceremoniemeestersmoking is zwart en kan aan de zijkant beschikken over een fluwen streep, ook wel bies genoemd. Het is mooi om een pantalon te hebben waarbij de zakken op de zijnaad zijn bevestigd. De smokingbroek heeft geen riemlusjes, omdat een riem dankzij de chique bretels overbodig is.. Let goed op de pasvorm van de broek. Deze hoort lekker te zitten en tijdens het dragen moet u met uw vingers tussen uw buik en de broekrand kunnen.

Schoenen en accessoires

Op het vest draagt u een mooie witte ongestrikte of voorgestrikte vlinderdas. Dit dasje oogt heel chique en geeft een kenmerkend en onderscheidend karakter aan uw pak. Kies voor mooie zwarte laklederen schoenen. Deze zijn het meest geschikt voor een kostuum en zorgen ervoor dat u in uw rol van toastmaster zelfverzekerd overkomt. Net als bij een rokkostuum draagt u geen horloge. Bij feestelijke gelegenheden is het tijdstip van ondergeschikt belang en vandaar dat het polsklokje tegen de etiquette ingaat. Ook hierbij behoort een zakhorloge dat u ongezien kunt gebruiken tot het beste alternatief.

Toastmaster online bestellen bij Dobell

Wanneer u een toastmaster bestelt bij Dobell, dan weet u zeker dat u een kwalitatieve toastmaster heeft tegen een scherp tarief. Bestelt u voor 18.00, dan wordt uw bestelling nog dezelfde dag verstuurd! Bij een standaardlevering betaalt u geen verzendkosten en u kunt eenvoudig het pak retour zenden wanneer u toch liever een ander model toastmaster kiest. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice die u graag te woord staat!