Vaderdag cadeau

Vaderdag cadeau

Altijd al een origineel vaderdag cadeau willen geven? Dobell heeft een ruim assortiment aan maatpakken waarmee u dit jaar het verschil zult maken!

 • 3 Product(en)
 • Bekijk alle producten

Bekijken:

3 4 

 • Marineblauwe polyester strik (voorgestrikt en ongestrikt)
 • Manchetknopen - Chroom cirkel

  Manchetknopen - Chroom cirkel

  € 19,99 € 6,99

 • Zwarte polyester strik (voorgestrikt en ongestrikt)
 • Je hebt 3 van 3 producten bekeken
{Vorige

3 varor funna | Sida 1 av 1

}Volgende

Vaderdag cadeau

Altijd al een origineel vaderdag cadeau willen geven? Dobell heeft een ruim assortiment aan twee- of driedelige maatpakken waarmee u dit jaar het verschil zult maken. Als vrouw weet u als geen ander hoe uw man op en top gekleed voor de dag komt en daarom kunt u nu het initiatief nemen. En het is niet alleen mogelijk om de vader te verrassen: Op vaderdag wordt ook opa niet vergeten. Bij de webshop van Dobell kunt u naar hartenlust shoppen en wij garanderen dat u met een van onze unieke vaderdagaanbiedingen altijd zult slagen!

Wanneer is het vaderdag?

Vaderdag wordt traditioneel op de derde zondag van juni gevierd en volgt ongeveer een maand na moederdag. Op vaderdag zet het gezin de man in het zonnetje door het geven van een mooi vaderdagcadeau. De vader krijgt dit als blijk van waardering voor de wijze waarop hij zijn rol weer een jaar lang heeft ingevuld. Volgens de grootste digitale encyclopedie wordt het internationale vaderdag sinds 1937 in Nederland gevierd.

Origineel vaderdagcadeau

Op vaderdag knutselen de allerjongsten een verrassing in elkaar en gaan volwassenen op hun beurt bij vader en schoonvader op bezoek. Hoewel dit elk jaar traditioneel wordt gedaan, kunt u vaderdag dankzij Dobell vanuit een originele kant benaderen. Zou u het niet geweldig vinden als uw man chique en stijlvol gekleed gaat? U kunt er voor zorgen. Of het nu gaat om business casual of luxe smokings: Dobell heeft het. En nog betaalbaar ook!

Maatpakken van Dobell

Dobell heeft kostuums in verschillende soorten, maten en kleuren. Heeft uw man een baan waarbij hij dagelijks formeel gekleed dient te gaan? Kies dan een twee- of driedelig pak uit het assortiment van Heren Kostuums. Staat er binnenkort een luxe gala op het programma? Dan is vaderdag het ultieme moment om uw man te verblijden met een prachtige smoking. Weet u niet direct hoe u tot een goede keuze komt? Bij elke productpagina kunt u lezen waar de kleding bij past en hoe deze dient te worden gedragen.

Vaderdag cadeautje

U kunt de vader des huizes ook blij maken met een bescheidener cadeau. Zo beschikt Dobell over diverse accessoires waarmee uw man zijn kostuum compleet maakt. Maak keuze uit producten zoals:

 • - Stropdassen
 • - Vlinderdassen
 • - Riemen of bretels
 • - Schoenen

Voordelig shoppen

Wist u dat wij tot vijftig procent korting bieden op een smokingpakket? Binnen onze Outlet hebben wij zelfs kortingen die oplopen tot maar liefst zeventig procent! DBinnen de webshop kunt u terecht voor dagelijkse businesskleding tot en met luxe smokings voor heren en jongens. Bestel uw vaderdagcadeau snel en maak gebruik van gratis levering. Past het pak niet of kiest u achteraf liever een andere kleur? Bij ons kunt u gemakkelijk retourneren om zo een nieuw kostuum of -accessoire uit te zoeken.