Omruiling & Terugbetaling

 Omruiling & Terugbetaling

Indien u uw omruilings- of terugbetalingsformulier niet kunt vinden of bent kwijtgeraakt, klik hier voor een ander formulier.

Wij hopen dat iedereen uitermate tevreden is met de bestelling, maar er kunnen gelegenheden zijn dat men het nodig acht om een artikel te retourneren. Wij willen de procedure graag zo eenvoudig mogelijk houden.

Stuur het ongewenste artikel(en) aan ons terug naar onderstaand adres, via PostNL,  zodat u altijd een verzendbewijs heeft.


Zorg ervoor dat artikel(en) die u terugstuurt:

 1. In ongebruikte conditie verkeren,
 2. Alle etiketten nog aangehecht hebben,
 3. Worden teruggestuurd in de originele verpakking, daar wij anders niet kunnen omruilen.
Zodra de artikelen bij ons in Enschede zijn aangekomen, dragen wij binnen 5 dagen zorg voor de omruiling.

Houd er rekening mee dat wij slechts 1 omruiling per bestelling aanbieden.

Express Omruiling

Plaats een nieuwe bestelling op onze website en stuur de ongewenste artikel(en) naar ons terug, op onderstaand adres, via PostNL, zodat u altijd een verzendbewijs heeft. Zorg ervoor dat het artikel dat u terugstuurt:

   1. In ongebruikte conditie is.
   2. Alle etiketten nog aan het artikel gehecht hebben.
   3. In de originele verpakking wordt teruggestuurd.

Zodra het teruggestuurde artikel bij ons in Enschede is aangekomen, dragen wij zorg voor terugbetaling binnen 10 werkdagen.

Terugbetalingen

Ons streven is, ervoor te zorgen dat u 100 % tevreden bent met de bestelling. Indien u niet tevreden mocht zijn met een artikel, kunnen wij ook een terugbetaling regelen. Om een terugbetaling te ontvangen moet u ervoor zorgen dat:

 1. Het artikel binnen 28 dagen na ontvangst naar ons is teruggestuurd,
 2. Het artikel in ongebruikte staat is,
 3. Alle etiketten nog zijn aangehecht,
 4. Het artikel zorgvuldig verpakt wordt in de originele verpakking.

Na ontvangst van het artikel(en), onder bovenstaande condities, betalen wij het bedrag terug, rechtstreeks op de bankrekening of Creditkaart die gebruikt is bij de originele bestelling. Normalerwijze proberen wij dit binnen 10 werkdagen te verwerken. Wij hebben het recht een omruiling en/of terugbetaling te weigeren indien het artikel(en) niet bij ons aankomt in bovenvermelde conditie.

Portokosten

De portokosten voor het terug sturen van een artikel dienen door u te worden betaald, behalve als het een duidelijke fout van Dobell was. In alle bovenstaande gevallen stuurt u het artikel terug naar:

Dobell
Euregioweg 350
7532SN Enschede
Nederland