Over Ons

About us

Onze merken

Global Tailor heeft een aantal merken waaronder Dobell en Availlondon. Deze merken staan synoniem met Brits erfgoed en bieden betaalbare kleding voor dames en heren.

Opgericht in 2003 door Mike Dobell, die op het idee kwam tijdens zijn reizen in Azie als een student, die de behoefte herkende voor betaalbare formele herenmode in zijn zoektocht naar een smoking voor universiteit.

De oprichter

Mike's achtergrond ligt in het hotelwezen. Hij startte zijn bedrijf in de kelder van het familiebedrijf en zijn ondernemersgeest en zijn liefde voor het risico nemen manifesteren zich als hij praat over Global Tailor Ltd.

Mike heeft een florerende mode business gecreëerd dat centraal staat in de formele en casual kleding in de zeer competitieve mode wereld. Zijn verfrissende moto is: betaalbare Britse mode met luxueuze materialen en afwerking, iets voor iedereen. Heden is Global Tailor Ltd. een succesvol bedrijf met een in-house design team. Ons team ontwerpt en controleert alle kleding stukken en deze worden dan wereldwijd vervaardigd. Onze collect omvat niet alleen smokingen en trouwkleding maar ook pakken, gilets, jassen, prachtige accessoires en nog veel meer. Ook nu Mike een team om zich heen heeft van hardwerkende en gedreven mensen, blijft de reden van zijn succes zijn visie, motivatie en zijn creatie van mogelijkheden.

Post Adres:
Dobell
Euregioweg 350
7532SN Enschede
Nederland

BTW Nummer : 822552279